Marko Bandelli posredno priznal, da ga niti v lastnem podjetju ne želijo zaposliti, zato raje prejema nadomestilo plače poslanca

Foto: Twitter (Voranc)

Portal24 je na nekdanjega poslanca Marka Bandellija naslovil vprašanje, zakaj raje prejema poslansko nadomestilo plače po končanem mandatu, kot, da bi se zaposlil v svojem podjetju. Kot izhaja iz njegovega odgovora je posredno priznal, da ga niti v lastnem podjetju ne želijo zaposliti.

“Kapitalsko sem lastnik podjetja, kar pa ne pomeni, da lahko rečem, da bom v tem podjetju dobil zaposlitev. V tem trenutku v podjetju zame ni sistematiziranega mesta, zato ne morem narediti nič,” je za Portal24 odgovoril nekdanji poslanec SAB Marko Bandelli.

Glede na dejstvo, da je stranka SAB izglasovala priključitev k Gibanju Svoboda, za kar se je močno zavzemal Marko Bandelli, morda nekdanji poslanec špekulira, da bi z širitvijo ministrstev našli zaposlitev tudi zanj? Je pa zelo zanimivo, da niti v podjetju, kjer je Bandelli kapitalsko lastnik v 3 mesecih niso uspeli sistemizirati oziroma najti primernega delovnega mesta zanj.

Vir: Portal24