Marko Koprivc nad Anžeta Logarja, ki ga obtožuje, da se je skregal s tujimi diplomati! To počne kljub temu, da je bila Logarjeva zunanja politika bistveno bolj prepoznana kot danes Tanje Fajon!

Foto: Nova24TV

V strahu pred izgubo položajev in ponovne oblasti, se slovenska levica že pred uradnim formiranjem morebitne nove politike na desnici, upre z vsemi sredstvi. Pri tem ne izbirajo ne sredstev, ne besed in pri tem ni nobena izjema nekdanji poslanec, ki se deklarira za ponosnega naslednika Komunistične partije, danes pa državni sekretar Marko Koprivc.

Njegova tokratna tarča je postal dr. Anže Logar. Najbolj zanimiv je njegov zapis: “Vi in vaša stranka ste simbol izključevanja, manipuliranja, laganja in uničevanja. Skregali ste se celo s tujimi novinarji, diplomati in nenazadnje evropskimi poslanci na odboru v evropskem parlamentu.” Takšen zapis napiše Koprivc o človeku, katerega zunanja politika je bila bistveno uspešnejša od današnje Tanje Fajon.

Za razliko od Fajonove je dr. Logar sestankoval s politiki razvitega zahoda, Tanja Fajon pa danes s politiki Afrike, Oceanije in tretjega sveta. Prav tako govori o evropskem parlamentu in pri tem pozablja kako je ponovno Tanja Fajon v Evropi blatila Slovenijo v času vlade Janeza Janše.

Foto: Twitter Janez Janša

Koprivc je dr. Logarja še obtožil, da naj bi v času, ko je bil minister v vladi Janeza Janše, da se je izrabljalo policijo v politične namene. Pri tem zopet pozablja kateri minister je odstopil zaradi vmešavanja predsednika vlade v delo Policije? Tatjana Bobnar v Golobovi vladi. S tem se je ponovno izkazalo, da ravno na levici ne želijo drugače mislečih in druge resnice kot jo zagovarjajo sami.

Vir: Twitter