Maske so padle! Petkovi kolesarji pokazali “kolovodjo” protestov Milana Kučana, ki se razglaša za spremembo in novo energijo

Foto: Twitter (Luka Perš)

Po včerajšnjem 100 petku, ko so “kolesarji” vozili po Ljubljani bi lahko rekli, da so končno pokazali “kolovodjo” vseh teh dogodkov. Kot smo že včeraj poročali, so namreč za osrednjega govornika včerajšnjih protestov “pripeljali” Milana Kučana. Gre za tistega Milana Kučana, ki je bil zadnji predsednik Zveze komunistov Slovenije in, ki je bil ves čas oster kritik desnosredinske koalicije.

Ob tem je potrebno spomniti, da so se protesti proti trenutni vladi začeli že pred samim nastankom koalicije, ko so nasprotniki trenutne vlade pripravili prvega v vrsti mnogih neprijavljenih shodov, poimenovanega “Proti koaliciji sovraštva”. Že takrat so posamezniki pozivali k uboju Janeza Janše. Ta protest se je nadalje odvijal v luči “kolesarjenja” po Ljubljani in opozarjanju na domnevno kršenje demokratičnih načel pod vodstvom Janeza Janše.

Sami pa so na protestih vzklikali sovražna gesla proti vladi, predsedniku vlade, ministrom in celo zažigali lutke v podobi vladajočih politikov. Ob tem se ne sme pozabiti, da so imeli protestniki vse skozi pomembno podporo tudi RTV Slovenija.

Podporo pa so imeli protestniki tudi v prvem predsedniku države Milanu Kučanu, ki se je občasno pojavil na kakšnem protestu in to naj bi bilo zgolj slučajno. pozabiti se ne sme, da se je Kučan tudi na državni prireditvi ob dnevu državnosti pojavil z znakom petkovih kolesarjev. Na tokratnem shodu pa je Milan Kučan bil celo osrednji govornik, ki je obljubil spremembe in novo energijo.

Vir: Nova24TV