Matevž Tomšič: ” Povsem jasno je, da medijski pogrom, ki ga je sprožila levičarska inkvizicija proti dr. Matjažu Gamsu ni izjava o Hitlerju ampak zaradi njegovega stališča do Soroša”

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Ko je Asta Vrečko na Čebinah poveličevala komunistični režim, je bilo v osrednjih medijih vse tiho in se o tem ni posebej razpravljalo. Prav tako se ni oglasil skoraj nihče iz levega političnega pola ali pripadniki le tega. Danes, ko je dr. Matjaž Gams v oddaji Intervju omenil Aldolfa Hitlerja se je znašel pod plazom kritike ravno teh poprej omenjenih oseb ter celo same ministrice Aste Vrečko.

Medtem, ko se ministrici ne zdi nič spornega, da poveličuje komunistični režim, nekoga drugega napade zaradi omembe Adolfa Hitlerja. Dr. Matjaž Gams je namreč v oddaji intervju dejal, da ima občutek, da je morda tudi Adolf Hitler bil dober a je bil efekt ravno nasproten. To je tako razbesnelo ministrico Vrečko, da je od dr. Gamsa zahtevala opravičilo, na drugis trani pa njeni pripadniki povojne zločine komunizma, ki ga sama poveličuje opravičujejo z višjimi cilji.

Kljub temu pa so mnogi prepričani, da glavna težava ni omemba Adolfa Hitlerja ampak Soroša, ki je neazadnje tudi vzornik naši levici oziroma je nekatere celo financiral. N to dejstvo je opozoril tudi dr. Matevž Tomšič, ki je vsem kritikom dr. Matjaža Gamsa sporočil: Povsem jasno je, da medijski pogrom, ki ga je levičarska inkvizicija sprožila zoper dr. Matjaža Gamsa, ni zaradi njegove izjave o Hitlerju, ampak zaradi njegovega stališča do Soroša.”

Vir: Twitter