Matevž Tomšič: “To so produkti totalitarnega uma. Tega, da bi ljudem predpisovali jedilnike, se še fašisti ali komunisti niso spomnili”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Alvis)

Ko vse kaže, da je slovenska politika dosegla dno v evropskem in svetovnem merilu, nove leve vlade z vsakim “novim” obrazom to demantirajo. Pri vsem tem pa je najhuje to, da s takšnimi potezami in izjavami dejansko izgublja Slovenija in njeni prebivalci z ugledom tako v Evropi kot svetu.

Sedaj, ko je na oblasti Robert Golob prav tako ni nič drugače, kar je nenazadnje dokazal s svojim nastopom v Bruslju. Po tem, ko je že pred volitvami v Sloveniji ljudi prepričeval, kako se proti draginji in podnebnim spremembam lahko borimo z manj uživanja mesa, je sedaj to teorije predstavil tudi v evropskem parlamentu.

Njegov nastop v Bruslju o teoriji manj uživanja mesa, je nenazadnje povzel tudi medij N1, ki je poročal kako je predsednik vlade evropske poslance prepričeval o teoriji manjšega uživanja mesa. “To so produkti totalitarnega uma. Tega, da bi ljudem predpisovali jedilnike, se še fašisti ali komunisti niso spomnili,” pa takšne izjave in nastope predsednika vlade povzema dr. Matevž Tomšič.

Vir: Twitter