Matjaž Nemec se ne more sprijazniti, da je v Sloveniji demokracija, zato bi po vzoru enopartijskih sistemom izbrisal Nova24TV

Foto: Zajem zaslona (Nova24TV)

V času prihajajoče zime, ko bo velik del Evrope občutil občutno podražitev energentov, pri čemer prebivalci Slovenije niso nobena izjema, se evropski poslanec raje ukvarja z Nova24TV in strmi k temu, da bi imeli po vzoru enopartijskih sistemov samo “dovoljene” medije. v Evropskem parlamentu je namreč vložil pobudo, da se Nova24TV umakne s televizijskih kanalov EP.

Po tem, ko Matjaž Nemec že tri mesece zaseda mesto evropskega poslanca je sedaj prišel na plan z “briljantno” idejo”, da bi bilo po njegovem Nova24TV umakniti s televizijskih kanalov. Po njegovem mnenju bi se to moralo zgoditi, ker naj bi Nova24TV bila strankarska mašinerija, ki širi strankarsko propagando ene stranke. Je morda v ozadju tega, da se Matjaž Nemec ne more sprijazniti, da smo v 21. stoletju imamo demokracijo in se lahko vsak odloči kaj bo gledal in čemu bo verjel?

Na zapis oziroma “obvestilo” Matjaža Nemca se je odzval že direktor Nova24TV Boris Tomašič, ki je evropskemu poslancu sporočil, da je njegova pobuda utemeljena na lažnivih in žaljivih temeljih. Zaradi tega je napovedal, da bodo zoper njega uvedli sodne postopke.

Vir: Twitter