Medtem, ko v zdravstvu izginjajo milijoni morajo za terapije 6-letnega Luke starši zbirati plastične zamaške

Foto. Simbio

6-letni deček Luka se sooča s cerebralno paralizo katera mu onemogoča hojo, samostojno sedenje i težave pri govoru. Njegova družina se že leta trudi Luku zagotoviti dovolj veliko količino terapij, da bi bil njegov napredek bolj učinkovit. Terapije predstavljajo velik strošek, zato si pri zbiranju denarja pomagajo z zbiranjem in prodaja zamaškov.

Sedaj so našli podjetje, ki ponovno odkupuje zamaške oziroma plastične pokrovčke, zato so se sedaj obrnili na javnost in podjetje Simbio, da bi jim pomagali pri zbiranju plastičnih pokrovčkov. S prodajo zbranih pokrovčkov bodo pridobili del finančnih sredstev za prepotrebne terapije, ki bodo Luku omogočile vsaj nekaj samostojnosti v življenju in na njegov obraz narisale še bolj prešeren nasmeh. Tudi vsak posameznik lahko Luku in njegovi družini izboljšati življenje. Zato lahko plastične pokrovčke sokov, mleka, tekočih jogurtov, začimb, kislega zelja, šamponov in gela za tuširanje, tekočih pralnih praškov, mehčalcev in čistil prinesete in oddate v zato namenjene zabojnike pri Turški mački, v kleti Citycentra in pred OŠ Vojnik.

Svoj prispevek lahko oddate tudi v obliki donacije na TRR pri NKBM preko Območnega združenja Rdečega križa Slovenska Bistrica
TRR: SI56 0443 0000 0433 025
Referenca: SI00 83777946
Namen: LUKA BRAJLIH

Foto: Simbio

M.I.