Medtem, ko ima Robert Golob čas, da osebno na pisti preveri paket za Gazo, nima pa časa preveriti strateškega projekta v sodstvu za 8 milijonov evrov

Foto: X Tilen Majnardi

Iz dogodka v dogodek trenutna slovenska politika dokazuje, da je popolnoma izgubila kompas ter stopila iz poti. Medtem, ko ministri/ce Golobove vlade nenadzorovano porabljajo davkoplačevalski denar, je Golob popolnoma miren, ko pa gre za podporo terorizmu pa sam osebno poskrbi, da so zadeve izvedene. Tako je denimo bil osebno prisoten ob nalaganju tovora namenjenega za Gazo.

Da ne gre za normalno delovanje politika je izpostavil Tilen Majnardi, ki je prepričan, da smo priča floskulizaciji politike. Slovenija je namreč bila priča, da je predsednik vlade osebno na pisti preveril paket pomoči v Gazo. Na drugi strani pa ni imel časa pregledati strateškega projekta v sodstvu, ki je vreden 8 milijonov evrov. Tilen Majnardi je še malo satirično dodal, da premier se pa res nima časa ukvarjati z vsako malenkostjo, kot je denimo financami ministrstva.

Takšno ravnanje je z izredno hudomušnostjo, vendar kljub temu verjetno veliko resnice pospremil Boštjan M. Turk. “Mislim, da je samo slepo zaljubljen. Pri Macronu se je naša Tina oblekla v palestinsko zastavo. Kako naj človek, ki je tako zaljubljen, še vidi kaj drugega kot Palestino? Da nam le naš Robi ne bo šel za samomorilskega napadalca in se v znak ljubezni do Tine ne razstreli v Gazi,” je zapisal Boštjan M. Turk.

Vir: X