Medtem, ko ljudje čakajo v vedno daljših vrstah, se Golob namesto s problematiko ukvarja z gojenjem cvetače!

Foto: X

Da je Gabrova Goloba spremnila v starleto, ne dvomi nihče več. Verjetno o tem ne dvomijo niti več njegovi v stranki, kot podporniki globoke države. A to dejansko ni najhuje, najhuje je, da ljudje od zdravnika, do upravnih enot čakajo v dolgih vrstah, saj se Golobu država spreminja v prah, davkoplačevalci “obdarjeni” z novimi davki pa ne morejo do svojih pravic.

Glede na stanje v državi bi lahko z malo cinizma zapisali, da Golob verjetno pripravlja nov slogan za volitve – “Do upravnih enot v 30 dneh”. Vendar za mnoge to ni niti malo smešno, saj jim predsednik vlade zaradi svojega prezira do javnih uslužbencev krati osnovne pravice. Tako je denimo Metod Brlec objavil kako se je pred UE Bežigrat v ponedeljek vila nepregledna množica ljudi.

Vendar Goloba to kot kaže ne skrbi, saj se veliko raje fotografira s cvetačo v rokah, ki bi jo naj sam pridelal. Prav ste prebrali, namesto dejanski težav se Golob ukvarja s objavami fotografij, ki nimajo popolnoma nobene povezave s politiko in funkcijo, ki jo upravlja. Gre za očiten prezir do državljank in državljanov.

Vir: X