Medtem, ko poslanec Žavbi odkriva zadnje partizanske bitke, mu Maša Kociper poje hvalospeve

Foto: Zajem zaslona X

Kljub temu, da nekaterim poslancem njihove pretekle izjave ne morejo biti ravno v ponos, Golobova struktura skrbi, da veselo krožijo po položajih in se delajo izredno bistroumne. Vendar ljudje njihovih lapsusov (kot bi temu dejali sami), ravno ne pozabijo, zato je ob zadnjem čivku Maše Kociper, eden od uporabnikov zapisal sledeče: “Nikoli niste bila prav pametna tov. Kocipra Mašič!”

Čeprav je le dan pred njenim zadnjim čivkom starosta slovenskega prava dr. Ernest Petrič kar v hramu demokracije izpostavil, da politika, ki smo ji priča trenutno ni v posnos Sloveniji, Kociprova kot kaže ne more iz svoje kože. Tokrat se je odločila, da bo hvalospeve pela poslancu Gibanja Svoboda Lenartu Žavbijo.

Slednji je namreč nastopil kot govornik na Orlah in po besedah nekdanje poslanke naj bi s tem pokazal svoj pogum. pogum naj bi pokazal, ker si upa izpostaviti partizane in partizanstvo!? Pri vsem tem pa je žalostno, da Kociprova v takšnih dejanjih vidi prihodnost mladih. Takšni hvalospevi pa so izzvali kar nekaj ogorčenja pri uporabnikih družbenega omrežja.

Vir: X