Medtem, ko se beli Volvo že nahaja na Golobovi počitniški lokaciji, Slovenija ni več konkurenčna niti Srbiji in BiH

Foto: X Bojan Požar

Lepo je pred dnevi Sebastja Jeretič povedal, da se dejansko Robert Golob sploh ne ukvarja več s političnimi temami, ampak samo vsake toliko časa pade z neba. To se dejansko odraža umiranju države pri živem telesu in izgubi tako kredibilnosti kot konkurenčnosti. Če smo se pred časom čudili “capljanju” za državami vzhodnega bloka, nas danes žal prehitevajo že Srbi in Bosna in Hercegovina.

Vendar kot kaže to Goloba niti najmanj ne skrbi, saj veliko raje kot težave države rešuje vprašanje dopustovanja. Pred dnevi se je v javnosti najprej pojavila informacija, da je kar za tri mesece najel namestitve na morju, potem pa so se že pojavili posnetki kako je beli Volvo, ki ga vozi Golobova…. že parkiran na destinaciji.

Ravno v teh trenutkih pa celo vladi naklonjeno Delo ugotavlja, da Slovenija ni več konkurenčna Srbiji in BiH. Tako povzemajo zgodbo ZD Idrija, ki so izgubili zdravnico iz tega predela, saj kot opozarja tamkajšnji direktor v zdravstvu nismo s plačami več konkurenčni tem država. “Lepo, @vladaRS, da si zadovoljno podajate roke na naslovnicah, a s tretje strani prihajajo realne novice. Kako jih boste “naslovili”? Z dodatnim aplavzom samim sebi? Z odprtjem Instagram računa?” Zaskrbljujoče situacijo opisujejo Mladi zdravniki.

Vir: X