Medtem, ko se morate upokojenci za višje pokojnine boriti na ulici, vam vaš novi predstavnik Marko Bandelli pošilja sončne pozdrave iz Saudove Arabije

Marko Bandelli in boj za upokojence. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Marko Bandelli)

Že v času poslanskega mandata in “vnetega” boja za upokojence oziroma morda bolje za njihove glasove, se je pojavljala senca dvoma o ustreznosti Marka Bandellija. Že takrat je namreč glede na svoj vozni park sejal seme dvoma v ustreznost njega samega kot nekakšnega predstavnika upokojencev.

Na zadnjih volitvah so to državljanke in državljani spregledali in jasno pokazali, kaj si mislijo o Marku Bandelliju. Po neuspelih poizkusih zasedbe kakšne funkcije v sodelovanju z Gibanjem Svoboda, se je ta odločil, da bo svojo srečo preizkusil preko stranke DeSUS. In kaj se kaže danes?

Medtem, ko se morajo upokojenci v teh dneh za višje pokojnine boriti na ulicah, jih Bandelli veselo pozdravlja iz Saudove Arabije. Namesto, da bi aktiviral tako ZDUS kot samo stranko DeSUS, da se priključi boju za višje pokojnine, se sam v tem času raje sprehaja po eksotičnih deželah.

“Bandelli, pravkar. In od tam, iz tiste plaže, napada Pavla Ruparja,” je zapisal ob tem novinar Bojan Požar. Hkrati pa Bandelli boj upokojencev za večje pokojnine kot konstrukt SDS oziroma poslancev te stranke.

Vir: Twitter