Medtem, ko so svetovni mediji Slovenijo v času Janeza Janše predstavljali kot primer dobre prakse, danes pod Golobom pišejo o pomanjkanju in slabi praksi

Foto: Twitter in YouTube

Še ne dolgo nazaj so svetovni mediji o Sloveniji poročali v super latih in jo predstavljali kot primer dobre prakse. Takrat je bila vlada Janeza Janše in to ljudje hočejo ali nočejo, danes slaba dva meseca po tem, ko je volitve dobil Robert Golob je slika povsem nova. Danes poročajo o pomanjkanju in slabi praksi, ki smo ji priča v zadnjih dneh.

V zadnjih dneh dogajanje v Sloveniji s pomanjkanjem goriva oziroma neustrezne preskrbe z gorivom tudi v Avstriji ni ostalo neopaženo. O praksi, ki smo ji bili priča je namreč poročal tudi Kleine Zeitung.  V svojem prispevku poročajo, kako se v Sloveniji soočamo s pomanjkanjem goriva in vrstah na bencinskih servisih.

To je sedaj čisto drugačna slika, ki jo vlada ustvarja v Evropi in svetu, kot jo je vlada Janeza Janše. Medtem, ko je bila v času vlade Janeza Janše Slovenija na prvih straneh novic zaradi zavidanja vrednih dejanj, se danes pod Golobom pojavlja zaradi ne zavidanja vrednih situacij.