Mestna občina Celje: Celjski dom v Baški vabi vzgojitelje v poletne kolonije

Foto: Pixabay.com

Celjski dom v Baški je že 65 let izvajalec spremljevalne socialne in zdravstvene dejavnosti za celjske otroke in mladino. Mladi, ki želijo preizkusiti svoje pedagoške sposobnosti, pridobiti reference in ure za opravljanje prakse ter nekaj zaslužiti, se lahko prijavijo za delo animatorjev – vzgojiteljev v poletnih kolonijah.

Letovanja bodo v Celjskem domu v Baški (otok Krk) potekala v 10-dnevnih terminih, od 30. junija do 19. avgusta.  Celjski dom vabi vse, ki jih veseli delo z otroki, da se pridružijo ekipi vzgojiteljev – animatorjev v zdravstveni in socialni koloniji.

Sodelovanje na letovanju je izjemno bogata in lepa izkušnja, ki pa od posameznika zahteva tudi veliko mero odgovornosti, razumevanja, predanosti, sočutja in strpnosti. Letovanj se udeležujejo otroci in mladostniki med 5. in 14. letom starosti, ki prihajajo iz zelo različnih okolij, tudi iz težjih socialnih in zdravstvenih razmer.

Pogoji za prijavo za delo vzgojitelja – animatorja v počitniških kolonijah:

– polnoletnost (zaželena starost nad 21 let),

– izobrazba pedagoške smeri (tudi študentje višjih letnikov, možne so izjeme),

– izkušnje z delom z otroki,

– organizacijske in animacijske sposobnosti.

 

Kaj nudi delo v Celjskem domu:

– neprecenljivo izkušnjo za vse, ki želijo preizkusiti svoje pedagoške in organizacijske sposobnosti;

– referenco za študij in možnost priznanja 80 ur pedagoške prakse;

– nagrado za opravljeno delo.

Vse potrebne informacije kandidati najdejo na spletni strani www.celeia.si/klub-vzgojiteljev.html, lahko pa tudi pokličejo po telefonu 03 49 25 886 ali pišejo na [email protected].

 

MOC