Mestna občina Celje obvešča: Odprte so prijave na poletno počitniško varstvo

Foto: pixabay.com

 I. osnovna šola Celje v sodelovanju z Mestno občino Celje že 9. leto zapored organizira poletno počitniško varstvo. Varstvo bo organizirano 9 tednov, in sicer od 26. junija do 25. avgusta, med šesto uro zjutraj in pol peto popoldne.

Poletno počitniško varstvo, ki je odličen primer dobre prakse na področju zagotavljanja poletnega varstva za osnovnošolce, je namenjeno vsem učencem od 1. do 5. razreda celjskih in okoliških osnovnih šol. Prijave so možne do 9. junija 2023, če bo dovolj kapacitet bodo sprejemali tudi naknadne prijave.

Podrobnejše informacije in prijavnica: http://www.iosce.si/ppv/

Poletno počitniško varstvo na I. osnovni šoli Celje je vzorčni primer sodelovanja občine in osnovne šole, I. osnovna šola Celje pa je edina osnovna šola v Sloveniji, ki ponuja varstvo za učence od 1. do 5. razreda ves čas poletnih počitnic.

Kot vsako leto tudi letos načrtujejo pester progam. Otrokom bodo ponudili nabor ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti,  socialnih in družabnih iger, odpravili se bodo na pohode in na ogled nekaterih celjskih ustanov. Obiskali jih bodo tudi zanimivi gostje, ki bodo predstavljali svoje dejavnosti in poklice.

Mestna občina Celje