Mestna občina Celje obvešča: Solidarnost in pomoč ob nesrečah – vloge za prvo humanitarno pomoč je treba oddati do 28. avgusta

Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay.com

Na Mestni občini Celje so začeli z zbiranjem vlog za humanitarno pomoč prebivalcem, ki so jih prizadeli močna neurja z dolgotrajnimi nalivi, močnim vetrom in točo ter poplave. Vloga A je namenjena tistim, ki so med 12. julijem in 2. avgustom utrpeli škodo zaradi neurij, vloga B pa tistim, ki so jih 3., 4. in 5. avgusta prizadele poplave.

Vlogo je treba oddati najkasneje do 28. avgusta 2023 na naslov Mestna občina Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje ali po e-pošti mestna.obč[email protected]. Upravičenci do prve humanitarne pomoči lahko vlogo oddajo tudi osebno v Glavno pisarno Mestne občine Celje, na lokalni Rdeči križ ali Karitas.

Več podrobnosti na spletnih povezavah:

https://moc.celje.si/novice-in-obvestila/8421-solidarnost-in-pomoc-ob-nesrecah-obvestilo-o-dodelitvi-sredstev-za-sanacijo-po-neurjih.

https://moc.celje.si/novice-in-obvestila/8417-poplave-2023-zbirnik-informacij-in-povezav-glede-pomoci-fizicnim-in-pravnim-osebam-v-mestni-obcini-celje

 

Mestna občina Celje