Miha Kordiš, ki bi podjetnike nateral z bajoneti v morje, med sejo kjer so govorili o ohlajanju gospodarstva, postal tako lačen, da je moral na burek

Miha Kordiš. Foto: Facebook.

Aktualna koalicija je na seji odbora za delo in gospodarstvo v samo 80 sekundah pokazala svoj odnos do gospodarstvenikov.Kot je bilo že pred tem znano je ta še kako hačehovski in vse prej kot gostoljuben. Tudi poslanec Levice Mia Kordiš, ki ga gospodarstveniki še kako motijo, je raje kot da bi prisluhnil ljudem, ki mu dajejo kruh šel na burek.

https://twitter.com/Mirko_Mayer/status/1676269073225719810?s=20

Predsednik Državnega sveta in gospodarstvenik Marko Lotrič je na seji odbora dejal, da se mu zdi skrajno neresno od ljudi, ki so izvoljeni, da rešujejo probleme in ne prisostvujejo seji. Marko Lotrič je še dejal, da je poslanec Miha Kordiš raje odšel na burek kot prisluhnil seji.

Seveda se je nemudoma oglasila predsednica odbora iz SD Bojana Muršič, ki je na vse pretege pričela braniti Miho Kordiša. Njegovo dejanje je opravičevala s tem, da naj bi bili poslanc v službi celo od 9.00. Kaj tašen odnos koalicije do gospodarstenikov dejansko poemni pa je lepo zapisal novinar Mirko Mayer.

“80 sekund: z današnje nujne seje odborov državnega zbora za delo in gospodarstvo. – Medtem ko so padala zelo resna svarila podjetnikov o ohlajanju slovenskega gospodarstva in alarmantnem stanju na trgu dela, si je (so)predsedujoči seji, poslanec @strankalevica  Miha Kordiš – tisti, ki bi kapitaliste teral z bajoneti v morje, omislil #burek. – Ja, to so poslanci aktualne @vladaRS, in to je prvi obraz zmagovite frakcije v eni od koalicijskih stran  Za poslanko @strankaSD Bojano Muršič pa zamujena priložnost, da bi bila tiho,” je zapisal Mirko Mayer.

Vir: Twitter