Ministra Mesec in Arčon tako bleda v svojih odgovorih, da bi se še Erika Žnidaršič kmalu pričela smejati na glas!

Foto: Twitter (Bojan Požar)

Nepoznavanje področji, ki jih pokrivajo ministri Golobove vlade postajajo že stalna praksa in s vsakemu dan danes ta dejstva še kak poznan. Mimo tega dejstva sedaj ne morejo že tisti, ki so doslej to vlado branili na vse pretege in želeli zaščititi samega premierja. V to kategorijo bi po zadnji oddaji lahko uvrstili tudi voditeljico Tarče Eriko Žnidaršič.

“Praznina odgovorov Mesca in Arčona je tako globoka, da se še voditeljica na trenutke komaj zadržuje, da se ne začne smejati na glas,” je ob zadnjem javnem nastopu ministrov Luke Mesca in Mateja Arčona ugotovil Edvard Kadič. Kadič ni edini edini, ki je po zadnji Tarči opozarjal na nestrokovnost ministrske ekipe Golobove vlade.

Novinar Mirko Mayer je celo mnenja, da je bil uvodni nastop Mateja Arčona na Trči eden najbolj konfuznih in raznih nastopov v zgodovini slovenske politike na RTV Slovenija. Z njegovim stališčem se je strinjal tudi novinar Bojan Požar. Kljub temu pa je Požar prepričan, da je “presežek” znanja pokazala tudi zunanja ministrica Tanja Fajon. Njihov slogan “30 dni do specialista”, se je sedaj spremenil “v najboljšem času do specialista” ter, da bi se naj vojna v Ukrajini po njeno začela 24. 4. 2022.

Vir: Twitter