Ministrstvo Stojmenove Duh in Javni štipendijski sklad z nedostopnima stranema o razdeljevanju 13 tisoč računalnikov

Foto: Twitter (e-maribor)

Posel z nakupom 13 tisoč računalnikov, ki jih je izvedla nekdanja članica SD, danes pa Gibanja Svoboda Emilija Stojmenova Duh je vse bolj zavita v tančic skrivnosti. Kot je znano je pred časom odgovornost za nerazdelitev teh računalnikov Stojmenova Duh pripisala Javnemu štipendijskemu skladu, ki pa o tem ni kaj dosti vedel. Kot vse kaže pa danes ne ena ne druga inštitucija ne želita z javnostjo deliti določenih informacij.

V kolikor bi namreč državljani želeli kaj izvedeti na temo razdelitve računalnikov naletijo na neobstoječe spletne strani. Tako je namreč nemogoče podatke o postopku razdeljevanja računalnikov nemogoče izvedeti na strani ministrstva za digitalno preobrazbo, kot tudi Javnega štipendijskega sklada. Na obeh spletnih straneh jih namreč pričaka zapis: “Iskana stran ne obstaja”.

“Če želite na Javnem štipendijskem skladu pojasnilo glede razdeljevanja računalnikov, je odgovor enak odgovoru ministrice

@digitalSLO #404 URL naslov, ki ste ga zahtevali, na tem strežniki ne obstaja,” je takšno ravnanje ministrstva in sklada opisala vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec. Morda pa bo pojasnila dala interpelacija ministrice, ki so jo napovedali v največji opozicijski stranki.
Vir: X