Miran Videtič: “Ford Perfect (Vesna Vukovič) paranoični zagovornik ostanka Levice in goreč pristaš časovnic aktualne vlade”

Foto: Zajem zaslona (Planet TV)

Kljub mnogim opozorilom, da pomeni transformacija prostovoljnega dodatnega zavarovanja v obvezno zdravsveno zavarovanje dodatno breme za državljane, nekateri mrzlično zagovarjajo to teorijo. med njimi so tudi na portalu necenzurirano oziroma sodelavec omenjenega portala, ki se izdaja pod psevdonimom Ford Perfect in naj bi po mnogih ugibanjih v resnici šlo za sekretarko stranke Gibanje Svoboda Vesno Vukovič.

Omenjeni sodelavec Necenzurirano namreč vidi v takšni transformaciji zavarovanja ustavitev pritiska lobijev na zdravstvo. V nadaljevanju navaja, da naj bi ustavitev takšnih lobijov prinesla rešitev za naše zdravstvo oziroma pokazala pot kaj z nim dejansko narediti. Je pa do takšnega stališča veliko bolj kritičen politični analitik Miran Videtič.

V “odgovoru” na takšno stališče je Miran Videtič zapisal, da je Ford Perfect paranoični zagovornik ostanka Levice v vladi in goreč zagovornik časovnic trenutne vlade. V nadajevanju dodaja, da trenutna oblast ne ve kaj z zdravstvom ampak ker ji je fino vladati se odloča za obdavčitev ljudi, ker je to fiksen denar. Potem jim obljubljajo, da bodo uredili zdravstvo, kljub temu, da ne vedo na kakšen način, za nameček pa odo še nagnali konkurenco iz zdravstva.

Vir: Twitter