Miran Videtič o državnem sekretarju Marku Koprivcu: “Če ni vsebine je revolucija rešilna biljka”

Foto: Twitter Janez Janša

Pretekli vikend je v Ljubljani potekal pohod ob žici, ki so ga zopet nekateri izkoristili za svojo samopromocijo in vsiljevanje totalitarnih simbolov naši družbi. Tako sta se ponovno “izkazala” ministrica Asta Vrečko in državni sekretar ter ponosni naslednik Komunistov Marko Koprivc.

Po spletu je namreč zaokrožila fotografija na kateri državni sekretar Koprivc še z nekaterimi somišljeniki pozira pod rdečo zvezdo. Kar pa je še bolj nenavadno oziroma zaskrbljujoče, da to počne z dvignjeno pesto.

Politični analitik Miran Videtič takšne poteze vidi v tem, da v kolikor ljudje nimajo vsebine je revolucija rešilna biljka. Poleg Koprivca je na fotografiji še “neodvisni novinar” in kandidat SD za poslanca Blaž Zgaga. Videtič je mnenja, da ga lahko že jutri zopet pričakujemo kot neodvisnega novinarja, ker tako ponosno pozira z državnim foteljem (Marko Koprivc).

“Zgaga sodi med največje prevare “neodvisnega novinarstva” slovenske tranzicije, hitro za portalom,” pa ima o takšnih neodvisnih novinarjih mnenje Bojan Požar.

Vir: Twitter