Miran Videtič o intervjuju Aleksandra Čeferina: “Igor E. Bergant danes špila kot tisti golman, ki je stavniški mafiji obljubl odigrati prodano tekmo.”

Foto: X Bojan Požar

Osrednji slovenski mediji so že pričeli aktivno sodelovati o ustvarjanju novega obraza slovenske politike. Na tem mestu kot kaže želijo videti leksandra Čeferina, saj se vse vrti še samo okoli njega in njegovih zgodb. Temu početju se niso izognili niti na Golobovi RTV Slovenija, kjer je nihče drug kot Igor E. bergant z njih opravil intervju.

Žal smo ponovno priča ustvarjanju medijske osebnosti s strani MSM v Sloveniji, kjer laskajo Aleksandru Čeferinu. V pogovoru se Čeferin ni mogel izogniti slabim besedam o Zvonimirju Bobanu, kar nenazadnje kaže kakđen ima pogled na svobodo govora. Podobno kot Golob je tudi Čeferin mnenja, da se nam dogaja kršenje svobode svobode govora, a hkrati podpira medijske umore.

Tako Čeferni več kot očitno podpira Golobovo politiko, ki preko svojih kanalov skuša onemogočiti vse medije, ki mislijo drugače kot on sam. Ker sta se o tej temi pogovarjala Aleksander Čeferin in Igor E. Bergant je politični analitik to povedal v nogometnem jeziku. “Igor E. bergant danes špila kot tisti golman, ki je stavniški mafiji obljubil odigrati prodano tekmo,” je takšen intervju ocenil Miran Videtič.

Vir: X