Miran Videtič: “Ob nastopih nevladnikov se poraja vprašanje ali so že pobrali denar in se bojijo vlade”

Foto: Twitter (Bojan Požar)

V ponovni promociji je v četrtek na RTV Slovenija potekala oddaja Tarča, kjer je voditeljica gostila nekatere domnevno nevladne organizacije. Pri tem je politični analitik Miran Videtič postavil izredno zanimivo tezo: “Edina neznanka, ki me šraufa ob današnji oddaji je…a so uličarji že cukn’l šuške od vlade pa zato ne smejo ali pa še čakajo na novce pa se posledično bojijo?! Vse ostalo je menda jasno:”

Novinar Bojan Požar je na Požareportu objavil prispevek v katerem je navedel, da so akterji oddaje Tarča na RTV Slovenija prišli kot civilna družba, odšli pa z javnim priznanjem, da so zgolj levi politični aktivisti.

“Ravnokar na Tarči od g. Vezjaka izvedeli, da leva civilna družba ne bo protestirala proti levi vladi. Lepo, da zdaj vemo,” je na oddajo pripomnil Miro Haček. Vsi ti odzivi kažejo kakšen odnos ima domnevno civilna družba do levih vlad in kakšnega na drugi strani do desnih vlad. Gre za dva nasprotno si diametralni stališči, ki na eni strani dovoljuje vse, na drugi strani pa nasprotuje vsemu in vsakomur, ki jim ni po volji.

Vir: Twitter