Miran Videtič sporoča Janezu Pogorelcu: “Da ti bes toliko zamegli um, da si pripravljen sodelovati z levico, tega pa za boga ne morem razumeti!”

Foto: Zajem zaslona (Planet TV)

Zadnje dni s svojimi zapisi zopet “briljira” član NSi Janez Pogorelec. Tako je denimo v zadnjem obdobju objavil čivk v katerem je sporočil, da je prvič všečkal zapis Inštituta 8. marec. Uporabnica družbenega omrežja mu je ob tem sporočila, da dobi še samo menstruacijo pa je njihov.

Kljub temu to še ni bilo vse. Omenjeni predstavnik NSi-ja je na družbenem omrežju zapisal, da ne razmišlja o distanciranju od desnice ampak Janeza Janše, ker bi se mu naj doslej podrejali, sedaj se mu pa ne želijo več. Hkrati je izrazil prepričanje, da jim bo to prineslo več glasov ter odprlo vstop nenazadnje v levo vlado.

Politični analitik Miran Videtič je takšne navedbe Pogorelca pospremil z besedami: “V politiki sem videl že marsikaj, zato lahko razumem, da JJ ni tvoj izbor. Še posebej ob dejstvu, da ostaneš pred vrati funkcijam, ki si jih sanjal. Morda celo krivično izpadel iz igre, kaj pa vem?! Ampak, da ti bes toliko zamegli um, da si pripravljen sodelovati s skrajno Levico (ker levo brez Levice danes ne obstaja), tega pa za boga ne morem razumeti!” V nadaljevanju je Miran Videtič še zapisal, da član NSi s takšnimi zapisi hodi v javnost, ravno takrat, ko stranka igra hazardersko igro.

V nadaljevanju je Videtič Pogorelcu pojasnil, da s takšnimi zapisi dela škodo stranki in je v veselje medijem, ki kurijo takšne spore. Na drugi strani pa je lahko vesel JJ.

Vir: Twitter