Misel dneva: “Saj ni res pa je…Vrečko štrajka s sindikatom RTV, Kordiš z gasilci, Sukič pa z migranti”

Edvard Kadič. (Foto: Nova24TV)

Poslancem Levice bi bilo dobro zastaviti vprašanje, če vedo kdaj in proti komu se ponavadi stavka. Z njihovim početjem je dejansko Slovenija unikum na svetu, saj poslanci koalicijske stranke stavkajo proti vladi katere člani so.

Zadnji paradoks v množici, si je dejansko privoščila poslanka Levice Nataša Sukič. Ta je namreč priklenjena na ilegalnega migranta protestirala proti izgonu iz države, ker naj bi po njeno šlo za nehumano ravnanje. Takšna poteza je sprožila val neodobravanja in opozoril na neprimerno ravnanje poslanke.

“Vrečko štrajka s sindikatom RTV, Kordiš z gasilci, Sukič z migranti … saj ni res, pa je. To je stranka, ki je v vladi. Golobova vlada je res ladja norcev,” je na poteze predstavnikov Levice zapisal Edvard Kadič. Poslanec SDS Zvone Černač je sporočil, da preprečitev uradnega dejanja uradni osebi pomeni kaznivo dejanje. Poslanec SDS je še dodal: “Če bi to storil navadni državljan, bi ga policija “razklenila”, ovadila, po potrebi pridržala. Zakaj v primeru podpredsednice @Drzavnizbor temu ni bilo tako @policija_si, @mnz_gov_si? Ker je del oblasti?”

Predsednik SDS Janez Janša je ob tem spraševal, če za poslanko zakoni ne veljajo in zakaj bi potem naj veljali za ostale državljane.

Vir: Twitter