Mladi zdravniki Golobove preiskovalne novinarje postavili na laž in pokazali, da je edini cilj pogrom nad zdravniki

Da Golobovo vlade še kako močno obvaldujejo nevladne organizacije kaže tudi dejstvo, da njegovi preiskovalni novinarji pobirajo teorijo Jaše Jenulla. Tako so sedaj po sramotnem performansu Jenulla pred MD Medicina, temu pogromu sledili nekateri, ki se izdajajo za raziskovalne, preiskovalne novinarje in beležili prihode in odhode iz omenjenega centra. Eden in edini cilj pa je diskreditacija zdravnikov in pomoč Golobu pri teh dejanjih.

https://x.com/MladiZdravniki/status/1809217767356182565

Vendar ravno ti ljudje radi opozarjajo o lažnih novicah, zato je še toliko bolj zanimivo, da so njihove trditve hitro na laž postavili Mladi zdravniki. Pri tem pa so si kot kaže dali avtogol, saj kot izhaja iz pojasnila Mladih zdravnikov se pri tem kaže kako UKC Ljubljana nadzorujejo stare strukture blizu globoke države.

“1) Na dveh fotkah specializant MD Medicina, ki kroži v UKCL. Ker mu UKCL ni dal omarice, se preoblači v MD Medicina. 2) Oseba z vozičkom zelo verjetno ni zdravnik. 3) Gospa v dolgem krilu sploh ni v uniformi. 4) Kdor dela v MD, se menda v UKCL odštemplja!?” S temi besedami so Mladi zdravniki pred dejstva postavili Golobove novinarje.

Vir: X