Mladi zdravniki pred poslanci razkrili, da je Golob zavozil vse česar se je lotil in zdravstvo ni nobena izjema!

Foto: (YouTube)

“Brutalno jim je nalila čistega vina!” S temi besedami je razpravo predstavnice Mladih zdravnikov na Odboru za zdravstvo opisal zdravnik Federico V. Potočnik. Če je doslej Golob z vsemi “topovi” napadal zdravnike, ti pa so mirno čakala in se na vsake toliko na kratko oglasili, je sedaj predstavnica organizacije znotraj našega zdravstvenega sistema na jasen in nedvoumen način razkrila kako je Golob s svojo ekipo zavozil zdravstvo.

https://x.com/FVPotocnik/status/1795817950387277964

Predstavnica Mladih zdravnikov je namreč v besedi in sliki pred poslanci razkrila 10 polomij RRoberta Goloba na področju zdravstva. Da pa so v omenjeni organizaciji zadeli bistvo, kažejo odzivi koalicijskih poslancev na samem odboru. To so povdarili tudi pri Mladih zdravnikih, hkrati pa v pisni obliki pripravili gradivo, ki dokazuje, kaj vse je Golobu uspelo uničiti oziroma zavoziti.

Zdravnik federico v. Potočnik je ob tem zapisal, da so Mladi zdravniki osvežili sve prazne obljube Golobove vlade, na katere se je že pozabilo. “Jasno in glasno se ve, da so Golobovi do popolnosti zavozili vse, česar so se lotili. Ta golobnjak mora odleteti stran. SLO zdravstvo ne prenese še dveh let teh norcev,” je v odzivo na nastop stanovske kolegice dodal poprej omenjeni zdravnik.

Vir: X