Mnenje o imenovanju novinarja Necenzurirano Tomaža Modica v parlamentarno preiskovalno komisijo: “Tole bo, s podporo RTV, POP TV, medijski linč, kot ga še ni bilo!”

Mojca Šetinc Pašek. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Davorin Kopše)

“Vse dobro g. Tomašiču, g. Janši! Tole bo, s podporo RTV, POP TV, medijski linč, kot ga še ni bilo!”, je zapisala Anica Hlebanja ob novici, da je Tomaž Modic novinar portala Necenzurirano postal svetovalec parlamentarne preiskovalne komisije. Gre samo za enega od komentarjev, ki kažejo, da je veliko ljudi mnenja, da gre v tem primeru izključno za diskreditacijo posameznih medijev.

Ob takšni potezi je Tomaž Štih izrazil prepričanje, da je s tem portal Necenzurirano vstopil v koalicijo. Novinar Bojan Požar pa je cinično dodal, da naj bi vstop portala Necenzurirano v koalicijo podprli v Društvu novinarjev Slovenije, svet delavcev RTV Slovenija pod vodstvom Petre Bezjak Cirman, žene Primoža Cirmana.

Na takšno potezo preiskovalne komisije se je odzval tudi Luka Perš, ki je mnenja, da gre za tihe deale iz Solkana. Hkrati je sarkastično novemu strokovnemu sodelavcu preiskovalne komisije zaželel veliko uspeha. Novinar Bojan Požar pa je mnenja, da je to uradni vstop portala Necenzurirano v koalicijo.

Vir: Twitter