Mojca Šetinc Pašek sedaj Vesno Vukovič in Roberta Goloba postavila pred dejstvo, da je stranka pregledovala mobilne telefone poslancev! Do kdaj bodo orrgani pregona dopustili takšno diktaturo?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Sofija Pika Simič)

Kot je za Novo24 TV lepo predstavil politični analitik Edvard Kadič imamo sedaj na oblasti Roberta goloba, kateri vedno hoče imeti vse prav in more biti vse po njegovo. Najbolj ironično pa je to, da počne takšne zadeve ravno človek, ki je pred volitvami celo s stisnjeno petjo žugal kako imamo fašistično oblast v Sloveniji. Danes pa dejansko želi sam nadzorovati vse sisteme in podsisteme v državi.

Da gre pri Robertu Golobu za čiste vzgibe diktatorskega vladanja kaže to, da je denimo javno priznal kako je nekdanji notranji ministrici Tatjani bobnar naročil očiščenja policije. Poleg tega je poskrbel za izključitev lastne poslanke – Mojce Šetinc Pašek iz stranke, ker je po njegovem pozabila kdo je dejanski sovražnik. omenjena poslanka pa je samo opozorila, da morajo za vse ministre veljati enaka pravila.

Sedaj pa je Šetinc paškova razkrila še eno podrobnost vladanja Roberta Goloba. Za Dnevnik je namreč potrdila že nekaj časa trajajoče navedbe medije, da je Robert golob z Vesno Vukovič zahteval pregled mobilnih telefonov. Kot je dejala Šetin Paškova je sumničenje predsednika vlade tako veliko, da je predlagal, da si poslanci med sabo pregledajo mobilne telefone. Kljub temu, da so v Gibanju Svoboda takšno ravnanje večkrat demantirali je sedaj omenjena poslanka potrdila, da je res prišlo do takšnih navodil. Poleg tega dodaja, da je bil to eden od prelomnih trenutkov v stranki.

Vir: X