Mreža podjetja Jagros dobila 42. poslovalnico

Foto: jager.si

V Selnici ob Dravi je vrata odprla že 42. poslovalnica v mreži podjetja Jagros iz Rogaške Slatine. Podjetje ima v načrtu še gradnjo večjih centrov v Hočah, Podčetrtku, Mozirju in Kamniku je poročal Štajerski val. V letu 2019 trgovine Jager beležijo okoli 10-odstotno rast poslovanja.

Nov objekt v Selnici ob Dravi so namenu predali v petek 13. 12. 2019, ob tem, da so bili kupci na tem območju dlje časa brez trgovine. Po poročanju Štajerskega vala je ob odprtju nove poslovalnice povedal direktor Boštjan Jager: »V objektu, ki smo ga odkupili od stečajnega upravitelja Marketa Klasek d. o. o., smo po prenovi uredili prijeten supermarket, kjer kupcem ponujamo popolno ponudbo živil in vsega za dom ter okolico. V sklopu objekta je tudi Kava bar. V novi poslovalnici je delo dobilo 10 zaposlenih«.

Tudi v Selnici ob Dravi bodo lahko kupci izbirali med živili, gradbenim materialom, tehniko in tekstilom. V načrtu ima podjetje širjenje poslovanja tudi izven »okvirov« Štajerske, kjer so bili poznani doslej. »V objektu, ki smo ga odkupili od stečajnega upravitelja Marketa Klasek d. o. o., smo po prenovi uredili prijeten supermarket, kjer kupcem ponujamo popolno ponudbo živil in vsega za dom ter okolico. V sklopu objekta je tudi Kava bar. V novi poslovalnici je delo dobilo 10 zaposlenih,« je po poročanju Štajerskega vala ob otvoritvi povedal direktor.

Ob tem je Štajerski val poročal, da ima podjetje v tem trenutku zaposlenih več kot 800 oseb, ki se jim dobo po odpiranju novih poslovalnic pridružili še novi sodelavci. Po besedah direktorja letos trgovine Jager beležijo okoli 10-odstotno rast poslovanja zato po njegovih besedah veliko vlagajo tudi v zaposlene in večjo priljubljenost trgovskega poklica.

Vir: Štajerski val, avtor S.P.