Na 24ur z lastno fotografijo sami sebe postavili na laž – tudi letos na državni proslavi ograja!

Foto: 24ur.com

V želji po promociji nove vlade so na 24ur pozabili na podrobnosti in z novico pred dnevom državnosti z lastno fotografijo sami sebe in svoj naslov prispevka postavili na laž. V želji po promociji trenutne vlade so namreč objavili članek z naslovom  “Proslava pred dnevom državnosti tokrat brez ograj in odprta za vse”. Želja je bila tako goreča, da so pozabili na podrobnosti in objavili sliko, ki kaže povsem drugačno podobo.

V želji po ustvarjanju svoje svobode se največja koalicijska stranka poslužuje različnih prijemov, ki pa so žal vse prej drugega kot svobodni. Tako je denimo pred dnevi sam predsednik vlade Robert Golob na novinarski konferenci Matjažu Hanu preprečil, da bi spregovoril.

V Svobodi si prizadevajo tudi, da bi utišali nekatere posameznike in s tem posledično nekatere medije. Eden od takšnih primerov je tudi primer Mirana Videtiča, ki mu je bilo s strani Elesa sporočeno, da se mu prepoveduje izražanje stališ v družbeno političnem življenju. Marko Pavlišič je v oddaji Faktor na TV 3 o tem dejal: “Saj nihče ni rekel, da je ‘svoboda za vse’. Lahko so v svobodi samo posamezniki …”

Na drugi strani želijo nekateri mediji postati “propagandni stroj” trenutne vlade in eden od takšnih je tudi 24ur. Tako so v želji po promociji vlade na predvečer državnega praznika zapisali, da je letošnja proslava potekala brez varnostnih ograj. Žal so z lastno fotografijo sami sebe postavili na laž, saj le ta jasno razkriva, da so tudi letos ljudi od gostov varovale varnostne ograje. Vse to samo kaže, da se želi trenutno vlado v osrednjih medijih prikazati kot ljudem prijazno, resnica pa je čisto drugačna.

Vir: Nova24TV