Na Celjskem sejmu letos že dvajseto leto tudi Dežela Celjska

Foto: Celjski sejem

Po enoletnem sejemskem premoru se letos v Celje ponovno vrača MOS (Mednarodni obrtni sejem), kjer se bo kot destinacija Dežela Celjska / Celje letos predstavili že dvanajsto leto z razstavnim  prostorom, Dežela Celjska / Obišči Celje z destinacijskimi partnerji – Razvojno agencijo Sotla za območje Obsotelja in občino Šentjur.

Od 15. do 19. septembra 2021 bodo v Hali C Celjskega sejma, na razstavni prostor DEŽELE CELJSKE v velikosti 30m2, turistični partnerji vsakodnevno predstavljali novosti in aktualno ponudbo za jesensko – zimsko sezono 2021 občine Celje.

V sejemskih dneh se bodo na splošni predstavitvi v okviru Turistično informacijskega centra Celje, na razstavnem prostoru predstavili: Hotel Evropa, Hotel Celjska koča, MCC hostel, SLG Celje, Tehnopark Celje, Solis turizem turistična agencija, UI turizem – turistične storitve, Kavarna Panorama Šmartinsko jezero in Čebelarstvo Vita med.

V četrtek, 16. septembra 2021, se bo Celje kot mesto grofov predstavilo tudi na stojnici MGRT (Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo), v Hali L, I. nadstropje, med 14. in 19. uro s srednjeveško animacijo.

Uredništvo