Na Kalobju se je danes odvilo družinsko srečanje članov in simpatizerjev SDS iz Šentjurja, Štor in Šmarja pri Jelšah

Foto: Robert Fojkar

Danes se je na Kalobju odvilo družinsko srečanje članov in simpatizerjev Slovenske demokratske stranke iz občinskih odborov SDS Šentjurja, Štor in Šmarja pri Jelšah.

Foto: Verica Štante

Druženje so navzoči pričeli s športnimi igrami ob 11. uri, ob 14. uri se je pričel uradni del srečanja kandidatov za lokalne volitve, v okviru katerega so potekale tudi kandidacijske konference občinskih odborov SDS iz Šentjurja, Štor in Šmarja pri Jelšah. Sledilo je neformalno druženje v sproščenem vzdušju.

Foto: Verica Štante

Navzoče je nagovorila Jelka Godec, podpredsednica Slovenske demokratske stranke, poslanka v Državnem zboru Republike Slovenije in predsednica občinskega odbora SDS Šentjur. Srečanja se je udeležil tudi poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Žan Mahnič, ki je navzoče tudi pozdravil s kratkim nagovorom, prav tako se je srečanja udeležil poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Jožef Jelen. Zvrstili so se nagovori predsednikov občinskih odborov SDS Štor in Šmarja pri Jelšah.

Foto: Verica Štante

Navzoče so govorci s svojimi nagovori opozorili na  pomen oddaje podpisa za tri referendume – zakona o dolgotrajni oskrbi, zakona o RTV in zakona o vladi. Beseda je tekla tudi o treh pomembnih dogodkih, ki nas še čakajo letošnjo jesen in sicer o volitvah za predsednika republike, o lokalnih volitvah ter volitvah v Državni svet. Nenazadnje pa so se v razpravi dotaknili tudi pestrega političnega dogajanja.

Foto: Verica Štante

 

Uredništvo