Na levici tik pred prvim krogom volitev brutalni spopad! Golob preko Necenzurirano nad Milana Kučana, ki se kasneje odpove SD?

Foto: Zajem zaslona (YouTube in Twitter)

Pred prvim krogom predsedniških volitev je kot kaže na levici prišlo do velikega poka in očitnega razkola med Golobom in Milanom Kučanom ter nenazadnje stranko SD. Kot je zapisal novinar Bojan Požar se je le tri ure pred volilnim molkom na levici zgodil brutalni spopad.

Tako je v petek denimo portal Necenzurirano oziroma Primož Cirman, za katerega verjetno ni potrebno večini ljudi razlagati kdo stoji v ozadju pisal o tem, kako naj bi Milan Kučan v prvem krogu dal podporo Nataši Pirc Musar. Na drugi strani pa odrekel podporo Milanu Brglezu, ki po njegovem legitimira vse, kar je bilo slabega v tranzicijski privatizaciji.

Novinar Bojan Požar je ob tem razkril, da je Necenzurirano pri tem ob podpori Roberta Goloba napadel Milana Kučana in to z nekaterimi dejstvi, ki jih je prvi razkril ravno Požar.

Na drugi strani so Socialni demokrati ob tem Nataši Pirc Musar sporočili, da Milan Kučan nikoli naj ne bi bil član stranke in po zakonodaji tega podatka niti ne smejo razkriti. Tako je več kot očitno tik pred prvim krogom prišlo do dokončne prekinitve harmonije na levi politični sceni v Sloveniji? S tem bi dejansko lahko ljudje dokončno dobili vpogled kaj vse so nekateri bili včasih pripravljeni storiti, da se je globoki državi omogočila zasedba pomembnih položajev v državi.