Na RTV voditelj Dnevnika sabotiral napoved oddaje Intervju s Petrom Jančičem

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Jože Možina)

“Opa, vsebinsko napoved za intervju s @peterjancic je voditelj TV Dnevnika pravkar sabotiral. Enim je@RTV_Slovenija kot zasebno podjetje. Tudi zato jutri ne stavkam,” je delovanje kolegov na RTV Slovenija komentiral dr. Jože Možina. V nedeljo so namreč na RTV Slovenija pripravili oddajo Intervju v kateri je nastopil odgovorni urednik Siol-a Peter Jančič.

Že v samem napovedniku je avtor oddaje dr. Jože Možina dal vedeti, da bo oddaji pri nekaterih, ki bi si želeli podrediti RTV Slovenija naletela na neodobravanje. Avtor oddaje je namreč sporočil, da je gost Peter Jančič oster do dogajanja, ki smo mu v zadnjem obdobju priča na RTV Slovenija.

“Velika depolitizacija RTV se je že zgodila- ogromno novinarjev, ki so poročali v prid levih strank, se je “zaslužno” preselila v vladne in parlamentarne sobane. “Ta zavod je kadrovska baza levih političnih strank..”, je v oddaji izpostavil gost Peter Jančič.

Že takšen napovednik je kot kaže zmoti nekatere ustvarjalce drugih oddaj na RTV Slovenija, saj kot je sporočil avtor dr. Jože Možina je voditelj oddaje Dnevnik sabotiral napoved nedeljske oddaje Intervju.