Na RTV zatrjujejo da Igor E. Bergant ni dvoživka, ampak kar med službenim časom oddela še malo za vlado!?

Foto: zajem zaslona (YouTube)

Po vzoru Jaše Junlla, so pričeli aktualni politiki ljudi (zdravnike) zaničevati, da so dvoživke, hkrati pa na RTV Slovenija tem bizarnostim namenjajo osrednji medijski prostor. A, ko gre za njihovega človeka, se standardi spremenijo in kljub temu, da tarnajo kako nizek je RTV prispevek, njihov novinar med službenim časom malo podela še za vlado. In to ni nihče drug kot Igor E. Bergant.

https://x.com/BojanPozar/status/1805190254028112156

Res je, človek, ki se na RTV Slovenija proglaša za moralno avtoriteto občasno še lepo služi preko svojega s.p.-ja, hkrati pa promovira Jenulla, ki takšne zdravnike označuje z dvoživkami. Da je vse to mogoče pa je kriv Golob, ki je osvobodil RTV Slovenija po svoje in s tem takšnim kot je Bergant omogoča, da kar med službenim časom še malo podela za vlado. Ali niso novinarji na RTV Zahtevali neodvisnega dela?

Da je Bergantu omogočeno delo za vlado kar med službenem času in smo tako priča popolni politizaciji RTV Slovenija kaže odgovor, ki ga je pridobil novinar Bojan Požar. Sam je namreč izrazil prepričanje, da gre v ravnanju Berganta za dvoživkarstvo, a je morda tudi sam bil presenečen, da se takšno sodelovanje z vlado dogaja kar v službenem času.

Vir: X