Nagradna igra »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«

Foto: Simbio

Celje, 18. oktober 2020 – v petek, 16. oktobra 2020, je podjetje Simbipričelo z nagradno igro »Oddaj še delujoči aparat v kotiček za ponovno uporabo na Bukovžlaku«. Sodelujejo lahko uporabniki storitev Simbio iz gospodinjstev, glavna nagrada pa je plačilo mesečnih položnic za komunalne odpadke za celo leto.

V podjetju so v sporočilu za javnost zapisali, da bo nagradna igra trajala vse do 16. decembra 2020. Organzator nagradne igre je družba Zeos v sklopu petletnega projekta Life Spodbujamo e-krožno pod sloganom #Še sem uporaben ter skupaj s celjsko družbo Simbio kot lokalnim partnerjem, Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD, d.o.o.

K organizaciji nagradne igre so pristopili z namenom, da se bo v novem kotičku za še delujoče aparate, postavljenem v začetku letošnjega poletja na RCERO Celje Bukovžlak, zbralo čim več še delujočih aparatov, ki jih posamezniki ne potrebujejo več.

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v žrebu za 10 zelo privlačnih nagrad:

  • 10 x plačilo mesečnih položnic rednega odvoza odpadkov iz gospodinjstev za leto 2021 pri podjetju Simbio, d.o.o.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi lokalni prebivalci, ki koristijo komunale storitve pri podjetju Simbio, d.o.o.

Nagradnemu žrebanju se priključijo s tem, da v kotiček na Bukovžlaku oddajo en še delujoči aparat ter ga pred oddajo ustrezno označijo z nalepko, ki jo dobijo v kotičku. Svoj del nalepke nato skrbno shranijo do žrebanja, ki bo potekalo 17. decembra 2020. Še isti dan bodo rezultati žreba objavljeni na spletnih straneh www.simbio.si in www.rabljeniaparati.si. Srečni izžrebanci se morajo nato do 30. decembra 2020 javiti po telefonu (03 425 64 00) oz. e-mailu ([email protected]) družbi Simbio, d.o.o., ter predložiti svoj del nalepke s številko v dokaz, da so ravno oni prejemnik nagrade.

V kotičku se zbirajo še delujoči aparati, ki
– so varni za uporabo,
– niso pokvarjeni ali poškodovani,
– niso prekomerno umazani in
– niso starejši od 10 let.

Za zbrane primerne še delujoče aparate se bo v okviru projekta poskrbelo, da bodo po različnih poteh našli nove lastnike.

Več o nagradni igri na www.simbio.si in www.rabljeniaparati.si

Vir: Simbio