Najuspešnejši učenci na sprejemu pri županu Mestne občine Celje Bojanu Šrotu

Foto: MOC

Včeraj so župan Mestne občine Celje Bojan Šrot, ravnatelji celjskih osnovnih šol in glasbene šole v dvorani Celjskega doma podelili priznanja in knjižno nagrado najuspešnejšim učencem.

Iz županovega nagovora:

»Zaradi vaših sposobnosti, nadarjenosti in vaše marljivosti imate vse pogoje, da si ustvarite svetlo prihodnost. Zavedajte se, da je vsak velik uspeh rezultat drznih sanj in trdega dela. Goreča želja je ključ do uspeha, vendar je pri tem potrebno ohraniti dostojanstvo in občutek do sočloveka. Ko boste stopali po poti do uspeha, bodite družbeno odgovorni in solidarni do vseh ostalih, ki zaradi različnih razlogov ne morejo izpolniti svojih sanj in poleteti tako visoko, kot bi si želeli.

Iz MOC so še sporočili, da je mlade poleg župana nagovorila tudi ravnateljica Osnovne šole Frana Kranjca Danica Šalej, njena šola je pripravila tudi navdihujoč program prireditve.

Vsem prejemnikom priznanj ob tem čestitamo tudi v našem uredništvu, hkrati pa vsem ostalim osnovnošolcem ob skorajšnjem zaključku šolskega leta želimo lepe počitnice.

M.I.