Namesto, da se Golob poslužuje čisčenja po njegovem janšistov na RTV Slovenija, bi lahko počistil z neumnostmi in nebulozami

Foto: X Uroš Leva

Po prevzemu oblasti na RTV Slovenija se je še enkrat več izkazalo, da je bila strokovnost samo izgovor za prevzem nadzora nad RTV Slovenija. Tako se danes še kako očitno kaže, da je bil s strani posameznikov na nacionalnem mediju politični aktivizem, še kako pred strokovnostjo, ki bi jo naj ponujal nacionalni medij kot je RTV Slovenija. Najbolj žalostno pa je ta dejansko nevzdržne podatke “prodaja” voditelj, ki je bil eden o kolovidij te želje po prevzemu RTV Slovenija.

Pod vlado Roberta Goloba in “njegovo ” RTV Slovenija smo namreč prišli tako daleč, da premier kar novinarki izreče stavek: “Vi veste, da je bila zahteva očiščenje janšistov na RTV Slovenija”. Slovenija je prišla tako dale, da premier brez sankcij izreče namreč, da je potrebno vse drugače misleče odstraniti iz javnega medija, na katerem se lahko podaja samo ena resnica in to je resnica njegove politike. Prav tako pa se nam dogaja, da sedaj svojo politiko do ilegalnih migrantov opravičujejo z nestrokovnimi podatki.

Slovenija se na žalost sooča s povečanim številom posilstev in napdov ilegalnih migrantov na državljane. Ker Golob dopušča takšno politiko mora sedaj nacionalni medij upravičiti ta dejanja, zato pripravijo analizo, ki pa ni v skladu z matematičnimi in analitičnimi zakoni. Za piko na i pa takšno analizo ljudem predstavi eden glavnih političnih aktivistov na TV Slovenija, Saša Krajnc. Po njihovih podatko so namreč osumljenci za takšna ravnanja v največji meri državljani Slovenije (72 %), sedijo državljani BiH-a, Srbije in Kosova (24 %) ter državljani tretjih držav (6,2 %). S tem na RTV Slovenija pridejo do sestevka 102, 2 %!? “Namesto da so čistili janšiste, bi lahko počistili z neumnostmi. Ampak tega se očitno ne da,” je do takšnega poročanja kritičen Uroš Urbanija.

Vir: X