Narobe svet! Bo Slovenija za predsednico Državnega zbora dobila osebo, ki je premierja Janeza Janšo označila za zafrustriran osebek s kriminalno preteklostjo in diktatorja?

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Po nedeljskih volitvah bi lahko lahko rekli, da v Sloveniji vlada “narobe svet”. Vse glasnejša namigovanja v javnosti so namreč, da naj bi nova predsednica Državnega zbora postala podpredsednica stranke Gibanje Svoboda Urška Klakočar Zupančič. S čim si je zaslužila to “čast” pa je veliko vprašanje?

Ji bo to funkcijo morda prinesel zapis o dosedanjem predsedniku vlade Janezu Janši? Klakočar Zupančičeva je namreč Janeza Janšo v funkciji predsednika vlade na socialnem omrežju označila za zafrustriran osebek s kriminalno preteklostjo in diktatorja.

“Virus je pri nas dal polet zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo in željo po zatiranju vsega, kar jim stoji na poti,” se je glasil zapis Klakočar Zupančičeve. Kaj si o morebitnem imenovanju Klakočar Zupančičeve za novo morebitno predsednico Državnega zbora misli Edvard Kadič: “Urška Klakočar Zupančič se mi zdi primerna izbira za predsednico DZ. Ker o njenih strokovnih kvalitetah ne vem nič, se zanašam zgolj na to, kar vidim.”

Vir: Twitter