Narobe svet! Robert Golob namesto obsodbe mamilarskega škandala Olafa Scholza odpotoval k njemu na obisk?

Foto: Twitter (Vlada RS)

Minuli teden so se nemški kancler Olaf Scholz in njegovi socialdemokrati znašli na naslovnicah medijev zaradi razvratne zabave, kjer naj bi devet žensk zaužilo drogo za posilstvo. Vendar takšni dogodki kot kaže pri Robertu Golobu ne naletijo na neodobravanje ampak se le ta raje k Scholzu odpravi na obisk?

Premier Robert Golob je namreč včeraj odletel na domnevni delovni obisk kjer se je sestal tudi z Olafom Scholzem. Tako kot kaže Golob ni ravno naklonjen temu, da bi obsodil dogodke na sestrski stranki slovenske SD, kjer so ženske omamili z drogo za posiljevanje ampak se raje srečuje z udeleženci tega škandala.

Ni pa Robert Golob edini, ki se doslej od slovenskih politikov ni odzval na ta škandal. Takšnega dejanja doslej ni premogla tudi predsednica slovenskih Social demokratov Tanja Fajon in to kot velika prijateljica Olafa Scholza in ženska.

Nemški kancler in slovenski premier sta sicer na srečanju izmenjala poglede na aktualne razmere o katerih bodo govorili voditelji EU ter spregovorila o možnosti nadaljnjega sodelovanja med državama.

Vir: Nova24TV