Narobe svet! V času zdravstvene krize eklatantno kršil pravila in omejitve, danes kot poseben gost pri notranjem ministru

Jaša Jenull pri ministru Boštjanu Poklukarju. (Foto: Twitter Vlada RS)

Namigovanja, da bo s prihodom na oblast Robert Golob oziroma “globoka država” dobro poplačala vse, ki so jim pomagali pri tem, se kot kaže iz dneva v dan vse bolj uresničujejo. Na dnevnem redu namreč prihajajo novice, da kateri od “zagretih” petkovih protestnikov v strani vlade dobi dobro ponudbo za pridobitev finančnih sredstev. So se pri tem spomnili tudi na Jašo Jenulla?

Vsi se še verjetno kako dobro spomnijo, kako je Jaša Jenull s nekaj somišljeniki v času epidemije in zdravstvene krize, zavestno kršil vsa pravila in odloke. Po tem, ko mu je vlada Roberta Goloba s prihodom na oblast prijazno odpisala vse kazni, ki jih je dobil zaradi kršenja zakonodaje, sedaj že sedi v pisarni z notranjim ministrom Boštjanom Poklukarjem.

Vlada Roberta goloba namreč vztrajno briše črto med vladnimi službami in nevladnimi organizacijami. Vsi tako imenovani nevladniki naklonjeni vladi, se več kot uspešno infiltrirajo v vladno delo oziroma delovanje. Sedaj se že Jaša Jenull namreč po srečanju s predsednikom vlade, srečuje z notranjim ministrom. “Če prav razumem, je “sistematično vključevanje civilne družbe v procese odločanj” uprave (MNZ) v nasprotju s 1., 2. in 3. členom ZDU, ker: – Glas ljudstva ni del izvršilne oblasti; – se zanika samostojnost uprave; – se ogroža nepristranskost uprave v korist interesne skupine,” takšno ravnanje ocenjuje nekdanji prvi mož Policije dr. Anton Olaj.

Pri vsem tem mnogi opozarjajo, takšno ravnanje vlade pomeni razkroj pravne države.

Vir: Twitter