Nedopustno! Blaž Zgaga po medicinskih sestrah sedaj še Slovensko vojsko označil za janšistično.

Avtor: Slovenska vojska

Kot smo že poročali, je pred nekaj dnevi novinar Blaž Zgaga medicinske sestre, ki v teh težkih trenutkih z vsemi napori rešujejo življenja, označil za janšistke. Vendar se pri tem ni ustavil, ampak je sedaj še Slovensko vojsko označil za janšistično.

Zaradi vse bolj zaostrenih razmer v slovenskih bolnišnicah zaradi epidemije in vse večjega števila okuženih so zdravstvenemu osebju včeraj na pomoč priskočili pripadniki Slovenske vojske. Tako so pomoč na covidnih oddelkih priskočili v UKC Ljubljana, UKC Maribor, Splošni bolnišnici Celje in Splošni bolnišnici Maribor.

Da gre res za veliko razbremenitev zdravstvenega osebja v teh bolnišnicah, kaže tudi zahvala, ki so jo v Splošni bolnišnici Celje ob tem izrekli pripadnikom Slovenske vojske.

Vendar vsa ta dejstva niso zmotila novinarja Blaža Zgage, da se ne bi “obregnil” v še eno dobro potezo, ki jo je sprejela vlada v luči razbremenitve zdravstvenih delavcev in večjih kapacitet, ki bodo pomagale reševati človeška življenja. V svojem odzivu je namreč Slovensko vojsko označil za janšistično in dodal, da je na pomoč priskočilo samo 20 medicinskih sester in tehnikov iz Slovenske vojske.

Vir: Twitter