Nekateri na RTV Slovenija ne poznajo usmiljenja? Tokrat naj bi bil zaradi želje po delu tarča Nejc Krevs

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Nejc Krevs)

V zadnjem času vse kaže, da nekateri levo družbeno politično usmerjeni novinarji na RTV Slovenija nimajo “usmiljenja” niti do svojih kolegov na RTV, ki imajo drugačen pogled na stvari. To bi lahko rekli tudi za Evgenijo Carl, ki je ob protestu na RTV zapisala: “Mi smo tu in še več nas bo! Nas in javnosti. Oni pa so tam in uro in pol pred Dnevnikom nimajo voditelja. Nejc Krevs se je uprl. Bo črnina na ekranu.”  Novinar iz mlajše generacije Nejc Krevs je tistega dne sporočil, da je odvodil popoldanska poročila, Dnevnika in Odmevov pa ne bo vodil in bi se naj pridružil protestu na Trgu republike. Ali se je temu pridružil prostovoljno?

Novinar Bojan Požar je razkril, da naj se Nejc Krevs ne bi sam odločil, da ne bo odvodil Dnevnika in Odmevov, ampak zaradi mobinga tam zaposlenih, na koncu pa zato okrivil Jadranko Rebernik. Vir, ki ga je citiral Bojan Požar naj bi na to temo povedal: “Jokal se je, zdaj pa Helena Milinkovič (predsednica KNS) zvrača krivdo na Rebernikovo. A res mislite, da bi se Krevs jokal, če bi mu Jadranka Rebernik rekla, da mora voditi poročila. On to dela z veseljem.” Nejc Krevs naj bi se zlomil v pisarni Vesne Zadravec, ki je sedaj pomočnica generalnega direktorja RTV Slovenija in povedal, da doživlja pritiske tako sam osebno kot njegova družina.

Požar še navaja, da naj bi celo član programskega sveta Gregor Drnovšek klical Saša Hribarja, s katerim si je Nejc Krevs v sorodu in mu dejal, da je izdajalec in naj se pazi.

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV