Nekdanji poslanec Marko Bandelli zaradi objave njegovega nadomestila poslanske plače za avgust “nad” Petra Jančiča in Siol

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Marko Bandelli tudi po tem, ko ga volivci niso več izbrali za svoje predstavnika, še vedno ne more kaj da ne bi “udrihal” po tistih, ki mu “nastavijo ogledalo” oziroma se ne strinjajo z njim. Tokrat se je zaradi objave njegovega nadomestila poslanske plače za mesec avgust “spravil” nad Petra Jančiča in Siol.

Siol je namreč objavil listo nekdanjih poslancev, ki so avgusta še vedno prejemali nadomestila poslanskih plač in njihove zneske. V podatkih, ki so jih pridobili s strani državnega zbora je bil tudi Marko Bandelli. Objava tega je Bandellija tako razjezila, da je odgovornemu uredniku Petru Jančiču očital, da gre za lažno objavo, ter, da je zaposlen od 1. 9. 2022. “Biksat laži na vašem mediju je že stalnica,” je še zapisal Bandelli. Hkrati je Jančiča pozval k odstopu, zakaj je to storil pa je druga zgodba.

Na Siolu so se na ta zapis odzvali in Marka Bandellija prosili za nekaj odgovorov glede njegove zaposlitve, prav tako pa so odgovore želeli pridobiti od podjetja v katerem je solastnik. Pri slednjem jih je čakal “hladen” tuš, saj so s strani žene Marka Bandelija prejeli odgovore v zelo podobnem stilu kot jih je vedno podajal Marko Bandelli o stvareh, ki mu niso bile povšeči. Bojan Požar je takšno komunikacijo poimenoval: “Ko se – namesto otrok – (z)jočeta starša Bandelli.”

Vir: Twitter in Siol.net