Nekdanjim poslancem, ki so jim volivci pokazali “rdeči karton” naj bi se obetale dobre službe

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Volivci so 24. aprila nekateri dotedanjim poslancem in strankam pokazali, da si jih ne želijo več za svoje predstavnike v hramu demokracije. Kot kaže se na voljo ljudstva “požvižgajo” tako v Gibanju Svoboda kot koalicijskih partnerjih in bodo “odpisanim” kadrom zagotovili dobro plačane službe.

Medtem, ko je že dodobra znano, da sta LMŠ in SAB po neuspehu na volitvah sklenili “pridružitveni pakt” z Gibanjem Svoboda, za kar naj bi bila Marjan Šarec in Alenka Bratušek nagrajena z ministrskim stolčkom, se sedaj tudi nekaterim ostalim nekdanjim poslancem obetajo dobre službe.

Mediji namreč poročajo, da naj bi se nekdanja poslanca SD Dejan Židan in Marko Kopriv potegovala za mesti državnih sekretarjev. In to kljub temu, da sta na zadnjih volitvah prejela bore malo glasov. Nekdanjemu poslancu LMŠ Branetu Goluboviću pa naj bi se obetala služba generalnega sekretarja Gibanja Svoboda.

Poslanec SDS Andrej Hoivik je ob tej novici zapisal “Le v Sloveniji je možno, da poslanci SD, ki so jim volilci rekli odločen ne, postanejo državni sekretarji…narobe svet, svoboda”. 

Vir: Twitter