Nepojmljivo! Kriminalisti, namesto da bi se ukvarjali s pranjem denarja, se ukvarjajo s tem, koliko goriva Rok Snežič natoči v svoje vozilo!

Foto: Nova24TV in pixabay.com

Po spletu je zaokrožil uradni zaznamek, ki ga je podpisal kriminalist Gregor Majerič in iz katerega izhaja, da je preverjal koliko goriva je v svoje osebno vozilo natočil Rok Snežič. Predsednik vlade je ob tem zapisal: “Zato ni bilo časa, da bi preiskovali pranje 1800 milijonov dolarjev za teroriste.”  Kot izhaja iz uradnega zaznamka je omenjeni kriminalist opravil nadzor točenja goriva  – domnevno 85-litrov v osebno vozilo davčnega svetovalca Roka Snežiča.

Gre za nedopusten poseg v zasebnost s strani kriminalista, katerega dejanje spominja na neke druge čase, ko se je ljudi na takšen ali drugačen način nadzorovalo. Tako naj bi kriminalist Gregor Majerič 17. 2. 2015 napisal prijavo oziroma uradni zaznamek o polnjenju rezervoarja Roka Snežiča v svoje osebno vozilo. Pri tem je portal Prava.si razkril, da gre v tem primero za čisto enake prakse kot jih je izvajala Udba.

Vir: Twitter