Nepridipravi so bili včeraj ponovno na delu

Včeraj, dne 4. 4. 2018 so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali trinajst prometnih nesreč, od katerih se jih je dvanajst končalo z materialno škodo, v eni prometni nesreči pa je prišlo do lažje poškodbe udeleženca. Zaradi kršitve javnega reda in miru so morali policisti posredovati v dveh primerih.
Ponovno so morali policisti poseči po ukrepu zasega vozila. Eno vozilo so zasegli velenjski policisti in to 24-letni voznici, ker je le-ta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so zasegli dve osebni vozili in sicer 51-letnemu vozniku, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja ter 31-letnemu vozniku, ki je vozil kljub ukrepu začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Celjski policisti so včeraj zjutraj zasegli tudi motorno kolo 33-letnemu vozniku, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.
S Policijske uprave Celje so sporočili, da so včeraj obravnavali dva vloma in eno tatvino. Prva tatvina se je zgodila v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje, ko je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore trgovine in ukradel več zavojev cigaret. V Dravogradu je občan zalotil 40-letnega moškega, ki je vlomil v njegovo osebno vozilo. Storilec je po dejanju poskušal pobegniti, vendar ga je lastnik zadržal do prihoda policistov. Tatvino so policisti obravnavali na počivališču Lopata, ko je neznani storilec iz odklenjenega romunskega tovornega vozila ukradel 600 evrov gotovine, dva mobilna telefona in prenosni računalnik.
V Veterniku na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so nekaj pred 19. uro policisti obravnavali požar. Zagorelo je v garaži ob stanovanjski hiši, ogenj se je nato razširil še na del hiše. Vzrok za nastanek požara še ni potrjen, zato bodo kriminalisti s svojim delom nadaljevali danes.
 
M.I.