Nika Kovač ima težave tudi z matematiko, saj niti ne zna sešteti v kako velikem stanovanju živi!?

Foto: Twitter (Jelka Godec)

Kljub temu, da se želi sama in da jo želijo nekateri mediji predstaviti kot razgledano državljanko, ki svoj prispevek nosi po svetu, nekatere njene izjave tega ravno ne potrjujejo. Tako je še obče znano, da vse kar ni naše se mora nemudoma znajti na tnalu Nike Kovač in njenega Inštituta 8. marec. Tiokrat je ta usoda doletela ljubljanskega zdravnika, ki je izjavil, da je snažilka bolje plačana kot on sam.

Tako Nika, kot njen inštitut so nemudoma stopili v akcijo in preko “vladnega” portala Necenzurirano razkrili vilo, ki jo poseduje omenjeni zdravnik. S tem pa so sprožili val ogorčenja, saj tudi sami ni ravno revna in je stanovanjsko izredno dobro priskrbljena. Vendar ker gre za kritiko nje same, se je zopet postavila v vlogo žrtve in se hoduje kako jo napadajo, ko sama živi v komaj 40 kvadratnih metrov velikem stanovanju.

Ampak takšno zavajanje Nike Kovač je kmalu pokazalo, da tudi matematika ni ravno njena dobra stran, saj podatki kažejo, da sta starša lastnika kar 121 kvadratov velikega stanovanja. To je dejansko trikrat večja površina kot jo navaja Nika Kovač in s katero kot rečeno zopet želi sebe prikazati kot tarčo nestrpnežov. Ne zaveda pa se da so ravno sami s svojami objavami povzročili val nestrpnosti do vseh, ki se z znjo in njenim inštitutom ne strinjajo.

Vir: X