Norosti brez primere!? Medtem, ko tudi za Goloba prva tema nutrije, vlada ustavlja gradnjo prepotrebne klinike

Vlada Roberta Goloba. (Foto: Twitter / Tanja Fajon)

Vsak dan se bolj zdi, da Golobova vlada izgublja kompas in nas pelje v spiralo popolnega kaosa. Vse kaže, da smo prišli celo tako daleč, da se več ne ve kaj so prioritete samega dela vlade in kaj bi vlada dejansko morala delati. Pri tem pa orkestralno vlogo igra ravno predsednik Roberr Golob, ki mu astistira njegova ? Tina Gaber.

Slovenija je prišla tako daleč, da je prvorazredna tema za vlado reševanje nutrij, metem, ko na drugi strani ta ista vlada ustavlja gradnjo prepotrebne klinike v Mariboru. Potem imamo minitrico za kulturo, ki napoveduje obnovo partizanske Bolnišnice Franja, na drugi strani pa vladi stojijo mnogo bolj pomembni infrastrukturni projekti v zdravstvenem sistemu.

Kot poroča e-maribor so zaposleni v UKC Maribor dejansko ogorčeni, saj je časovnica, ki jo je predstavil premier v zvezi z gradnjo nove klinike popolnoma drugačna kot ves čas zatrjuje vlada. Hkrati pa se dela ustavljajo ravno v času, ko naj bi vrh te bolnišnice zasedel Golobov izbranec Vojko Flis. Vse to kaže izredno slabo podobo Slovenije, kjer so ljudje pristali v drugi vrsti, ker je potrebno poslušati interese nekaterih ljudi blzu predsednika vlade.

Vir: Twitter in e-maribor